Sahabat Ku

18 Disember 2012

Peach vs Blue Izham Dan Nusrah





Untuk lebih banyak promosi atau mencari idea tempahan atau membuat tempahan sila la jenguk muka buku saya ni :) 
 Selamat Pengantin Baru Izham Dan Nusrah..Moga kekal hingga ke anak cucu..

1. Nusrah > Izham                                         
Sirih Junjung Nusrah kepada Izham

Kek hantaran ni bleh order ngan syura homemade

2. Izham > Nusrah                                                  
 Bekas Untuk Maskahwin

 Rantai Leher untuk batal air sembahyang

the ring..

Terima kasih sudi jenguk cni..klau rajin jenguk la FB saya plak ye..
Psst.. untuk ntaran macam ni cuma RM30/dulang..sekarang tengah promosi untuk cuti sekolah 2013..jangan ketinggalan ye..untuk lebih lanjut bleh email: noneycraft@yahoo.com.my atau call ja 019-5654415..



22 November 2012

13 September 2012

Hantaran Fresh Flower Pink Purple Nor Shawani









Terima kasih kepada Nor Shawani dan pasangan.. Moga kekal hingga akhir hayat ^_^
9 dulang Gubahan Hantaran Fresh Flower just RM350
Free 1 dulang buah-buahan
Free 1 bunga tangan fresh flower

05 Julai 2012

Gubahan Hantaran Tunang Fresh Flower Bajet

Tempahan yg dah lapuk tp baru nak update dlm blog ni..so..bleh la dianggapkan baru la jgk kan...heheheee..
Gubahan ni utk Anna dari Taman Sri Jitra, Kedah.. Anna request utk bunga artificial tp memangkan harga bunga fresh flower yg saya dapat lebih kurang ja harga bunga artificial yg Anna nak, saya rasa lebih baik saya gunakan fresh flower ja utk gubahan hantaran pertunangan Anna kali ni. Tq Anna.. Selamat bertunang dan Selamat pengantin baru.. Moga kekal hingga akhir hayat :)



sila abaikan bekas ais krim kat bawah 2 ye... masa ni dulang hantaran dah habis disewa customer..heheheeee..

5 Dulang RM120..
harga termasuk bantal, sirih junjung, coklat n buah-buahan..
bekas tidak perlu dikembalikan